ΤO ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ


Tην πρώτη ελληνική ιστοσελίδα αφιερωμένη στα οφέλη του πρωινού και του πρωινού με βάση τα δημητριακά, εγκαινιάζει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Εταιριών Δημητριακών Πρωινού (Σ.Ε.Ε.ΔΗ.Π.). Το www.seedip.gr αποτελεί μια σύγχρονη, δυναμική και εύκολα προσβάσιμη πηγή πληροφόρησης που προσφέρει πλούσια ενημέρωση - από αποτελέσματα διεθνών ερευνών μέχρι και απλές συμβουλές για το πρωινό - στην εκπαιδευτική, στην ακαδημαϊκή, στην ιατρική κοινότητα και φυσικά στην ελληνική οικογένεια.

Ταυτόχρονα, όμως, το www.seedip.gr έχει κι άλλον έναν πρωτοπόρο στόχο: να λειτουργήσει ως η μεγαλύτερη, ελληνική βάση δεδομένων που θα προσφέρει σφαιρική πληροφόρηση όχι μόνο για το πρωινό αλλά και για τα θέματα που συνδέονται με την κατανάλωση του όπως θέματα ιατρικά, θέματα καταναλωτή, θέματα διατροφής κ.ά. Για τον παραπάνω σκοπό, περιλαμβάνει μια ειδική ενότητα όπου Οργανισμοί που σχετίζονται με θέματα που συνδέονται με το πρωινό ανεβάζουν τα στοιχεία τους ώστε κάθε επισκέπτης να έχει τη δυνατότητα να συνδέεται και με άλλες επιστημονικές και έγκυρες ιστοσελίδες, να διασταυρώνει απόψεις, να συλλέγει στοιχεία και σφαιρικές γνώσεις σχετικά με το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας.

«Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος του Σ.Ε.Ε.ΔΗ.Π.: η κατανόηση των προνομίων του πιο σημαντικού γεύματος της ημέρας μέσω ανοιχτών καναλιών επικοινωνίας. Πιστεύουμε πως με το νέο site του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιριών Δημητριακών Πρωινού www.seedip.gr κάνουμε ένα σημαντικό ξεκίνημα προς αυτή την κατεύθυνση», δηλώνει ο πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.ΔΗ.Π., Δημήτρης Κοντογεώργος.    Στην κορυφή