ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ


Το πρώτο Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο Παίδων και Εφήβων στην Ελλάδα εγκαινιάστηκε σήμερα στο νοσοκομείο Παίδων "Α. Κυριακου" από τον υπουργό Υγείας Α. Λοβέρδο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικών αλλαγών κος Μανιάτης και η Υφυπουργός Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κα Φ. Γεννηματά.

Επίσης παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κος Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της Marfin Investment Group κος Βγενόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας κος Κατριβάνος, οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής κες Λ. Βασιλάκου και Παπαδημητρίου, στελέχη του Υπουργείου Υγείας και άλλοι εκπρόσωποι της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Ο κος Λοβέρδος στο χαιρετισμό του εξέφρασε το θαυμασμό του για τους γονείς που ενώ οι ίδιοι βίωσαν τον καρκίνο συνεχίζουν και μάχονται για τους επόμενους γονείς που θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Επίσης, αναφέρθηκε στο ότι η πολιτεία θα πρέπει να αξιοποιεί με ταχύτητα και χωρίς γραφειοκρατίες τις εκάστοτε δωρεές και χορηγίες.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου κα Μ. Φραγκάκη, η Πρόεδρος της Φλόγας κα Μ. Τρυφωνίδη, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ κος Σταματόπουλος ενώ η Διευθύντρια του Ογκολογικού Τμήματος του Αγλαΐα Κυριακού κα Κοσμίδη και η Διευθύντρια του Ακτινοθεραπευτικού κα Μαρία Συνοδινού ενημέρωσαν τους παριστάμενους για τη σπουδαιότητα του νέου Ακτινοθεραπευτικού κέντρου.


    Στην κορυφή