ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Ι.Σ.Α


Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 19 και 20 Ιουνίου του Ι.Σ.Α. από την Περιφέρεια Αττικής, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο κατά την Συνεδρίαση της 25ης Ιουλίου 2011 συγκροτήθηκε σε σώμα, ως ακολούθως:



ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΡΕΝΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ



ΜΕΛΗ:
Αλαμάνος Ιωάννης
Δατσέρης Ιωάννης
Δρίτσας Σωτήριος
Ελευθερίου Γεώργιος Ζαφειρίου Ευάγγελος Ζαχαριάδης Εμμανουήλ
Θεμιστοκλέους Μάριος
Θωμόπουλος Ανδρέας Καλιαμπάκος Σωτήριος
Μαρίνος Γεώργιος
Μπατάκης Νικόλαος
Πιτσόλης Θεόδωρος
Ψυχάρης Παναγιώτης


Με αφορμή την εκλογή του νέου Προεδρείου του Ι.Σ.Α., ο Πρόεδρος Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
"Το νέο Προεδρείο του Ι.Σ.Α. αναλαμβάνει τα καθήκοντά του σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία, σε μια χρονική περίοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο συστηματικής υποβάθμισης του συστήματος υγείας αλλά και του κύρους των ιατρών και του λειτουργήματος που επιτελούμε. Αυτήν την κατάσταση πρέπει να την ανατρέψουμε. Δεσμεύομαι ως Πρόεδρος του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας ότι θα υπηρετήσω με συνέπεια και ευθύνη τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων, χωρίς διαχωρισμούς. Από αύριο κιόλας, ξεκινά ο αγώνας για να αποτρέψουμε την περαιτέρω υποβάθμιση του ιατρικού λειτουργήματος. Για να πετύχουμε την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας για όλους τους πολίτες.
Δημιουργούμε ένα ευρύτατο μέτωπο ιατρών και πολιτών, με στόχο την ανατροπή της απαράδεκτης σημερινής κατάστασης, για την προάσπιση της αξιοπρέπειας του ιατρικού κόσμου."


    Στην κορυφή