ΤΟ MARKETING ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ


ΤΟ MARKETING ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
Αποτίμηση - τάσεις – προοπτικές

ΠΑYΛΟΣ ΑΝΤ. ΣΑΡAΦΗΣ

Οι υπηρεσίες υγείας σήμερα, είτε παρέχονται από ιδιωτικούς είτε από δημόσιους φορείς, οφείλουν να ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις των καταναλωτών–χρηστών, όπως οι τελευταίες διαμορφώνονται μέσω των αξιών και των προτύπων που συνθέτουν μια κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, είναι απαραίτητη η διερεύνηση και αποτύπωση, από τον εκάστοτε πάροχο, των εν λόγω προτιμήσεων και η προσαρμογή των παρεχόμενων υπηρεσιών σε αυτές, μια κατάσταση με αμφίδρομο όφελος και για τα δύο μέρη που συμμετέχουν στην Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην εγχώρια βιβλιογραφία, τόσο στο πεδίο της εκπαίδευσης όσο και στο επαγγελματικό πεδίο, σε έναν τομέα όπου η γνώση και η πληροφορία μεταβάλλονται ταχύτατα. ανταλλαγή.

Στη διαδικασία αυτή, το Marketing Υπηρεσιών Υγείας, μια δραστηριότητα σχετικά πρόσφατη, κυρίως στην Ευρωπαϊκή πρακτική, και εν μέρει μη επαρκώς κατανοητή είναι η αλήθεια, αποτελεί ένα πεδίο έρευνας και πρακτικής εφαρμογής με εξαιρετική αξία.

Το παρόν σύγγραμμα του συγγραφέα Παύλου Σαράφη από τις ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις επιχειρεί να εστιάσει και να εμβαθύνει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Marketing Υπηρεσιών Υγείας, όπως διαμορφώνονται στο σύγχρονο υγειονομικό περιβάλλον. Για τον σκοπό αυτόν παρατίθενται και αναλύονται οι βασικές έννοιες του Μarketing στις Υπηρεσίες Υγείας, παρέχονται στον αναγνώστη οι νεότερες εξελίξεις στο εν λόγω πεδίο, όπως αυτές εμφανίζονται στη διεθνή βιβλιογραφία και σχολιάζεται επισταμένως μια σειρά παραδειγμάτων με αναλυτική αξία για τον αναγνώστη.

xviii+102 σελίδες 17x24
15 σχήματα, 8 πίνακες
Μαλακό εξώφυλλο 2011
ΙSBN: 978-960-452-132-6


Τιμή (με Φ.Π.Α.): 20,00 ΕΥΡΩ

Πληροφορίες: 210 6714371





    Στην κορυφή