ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ


Ο Σύλλογος Νέων Ιατρών (ΣΝΙ) από κοινού με το Διεθνές Ερευνητικό Ινστιτούτο Τηλεϊατρικής (IRITEL) απονέμει τιμητική διάκριση στην Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, για τη συνεχιζόμενη, εξαιρετική της προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και τους έχοντες ανάγκη.

Η απονομή της διάκρισης θα γίνει στο πλαίσιο του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κατ’ Οίκον Νοσηλείας, το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου, στο Πολεμικό Μουσείο.

Συγκεκριμένα, την τιμητική διάκριση στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη θα απονείμει ο πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Ιατρών, ιατρός Στέλιος Κυμπουρόπουλος την Παρασκευή, πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, στο πλαίσιο της έναρξής του.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Διεθνές Ερευνητικό Ινστιτούτο Τηλεϊατρικής (IRITEL) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νέων Ιατρών (ΣΝΙ).

Σχετικά με τον Σύλλογο Νέων Ιατρών: Ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2009 από νέους Ιατρούς και φοιτητές από όλη την Ελλάδα. Σκοπός του η προαγωγή της γνώσης και η επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας, καθώς και η ενημέρωση του κοινού, σχετικά με θέματα που άπτονται της Ιατρικής Επιστήμης. Περαιτέρω στόχοι του ΣΝΙ είναι η κοινωνική προσφορά, αλλά και η επικοινωνία, συνεργασία και αλληλεγγύη τόσο μεταξύ του Ιατρικού κόσμου όσο και μεταξύ Ιατρών και κοινωνικού συνόλου. Η ιστοσελίδα του Συλλόγου Νέων Ιατρών: http://www.sni.gr


    Στην κορυφή