Στις άκρες των δαχτύλων κρύβεται ο οργασμός!


Τα άτομα με μεγαλύτερη ευαισθησία στην αφή είχαν συχνότερους οργασμούς στη διάρκεια του κολπικού σεξ. Επιπλέον οι γυναίκες με μικρότερη ευαισθησία στην αφή (που βρέθηκε ότι είχαν ανώριμους μηχανισμούς άμυνας) και με χαμηλή ικανότητα να συνδέονται στενά με το αντίθετο φύλο, ήταν λιγότερο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό μέσω της σεξουαλικής επαφής.

Μπορεί η ικανότητα μιας γυναίκας να φτάσει σε οργασμό να κρύβεται στην άκρη των δακτύλων της; Ναι, λέει μια νέα μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Journal of Sexual Medicine.

Σύμφωνα με την έρευνα όσο μεγαλύτερη είναι η ευαισθησία στην άκρη των δακτύλων μιας γυναίκας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να φτάσει σε οργασμό κατά τη διάρκεια της κολπικής συνουσίας.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα άτομα με μεγαλύτερη ευαισθησία στην αφή είχαν συχνότερους οργασμούς στη διάρκεια του κολπικού σεξ.

Επιπλέον οι γυναίκες με μικρότερη ευαισθησία στην αφή (που βρέθηκε ότι είχαν ανώριμους μηχανισμούς άμυνας) και με χαμηλή ικανότητα να συνδέονται στενά με το αντίθετο φύλο, ήταν λιγότερο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό μέσω της σεξουαλικής επαφής

Πηγή ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online



    Στην κορυφή