ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ


Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του πληθυσμού της βόρειας Ελλάδας για τα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου, το ΚΕΕΛΠΝΟ πραγματοποιεί σειρά ημερίδων, που απευθύνονται σε δασκάλους και υγειονομικούς υπαλλήλους έντεκα νομών της χώρας.

Ειδικότερα, κάθε ημερίδα ανά νομό έχει ως στόχο την προετοιμασία των δασκάλων, που έχουν επιλεγεί από κάθε Δημοτικό σχολείο του εκάστοτε νομού, καθώς και υγειονομικών υπαλλήλων Κέντρων Υγείας, έτσι ώστε αυτοί, σε συνεργασία με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσσαλονίκης, να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν στη συνέχεια όλους τους εμπλεκομένους στην Α΄βάθμια Εκπαίδευση του νομού (μαθητές, γονείς-κηδεμόνες καθώς και διδάσκοντες Δημοτικών σχολείων).

Μετά από την ολοκλήρωση ημερίδων στις Διευθύνσεις Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης της Ανατολικής Θεσσαλονίκης (20.5.2011), Ημαθίας και Πιερίας (23.5.2011), Πέλλας και Κιλκίς (24.5.2011), σήμερα Τετάρτη 25.5.2011 πραγματοποιούνται ημερίδες στους νομούς Λάρισας και Καρδίτσας ενώ, αύριο Πέμπτη 26.5.2011, σειρά έχουν οι νομοί Μαγνησίας και Τρικάλων.


    Στην κορυφή