ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ IAΣΩ ΚΑΙ INTERAMERICAN


O Όμιλος ΙΑΣΩ και η INTERAMERICAN διευρύνουν τη συνεργασία τους ανακοινώνοντας για την ένταξη της γενικής, μαιευτικής & γυναικολογικής κλινικής ΙΑΣΩ στο δίκτυο των συνεργαζόμενων νοσηλευτηρίων της ασφαλιστικής εταιρείας.

Η συνεργασία των δύο Ομίλων αποβλέπει στην παροχή νοσοκομειακών υπηρεσιών από την μαιευτική-γυναικολογική κλινική ΙΑΣΩ σε κάθε ασφαλισμένο με πρόγραμμα υγείας τύπου Medisystem & Medihospital της Interamerican.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ κ. Γ. Σταματίου και ο Γενικός Διευθυντής του κλάδου Υγείας της Interamerican κ. Βελιώτης, χαιρέτησαν τη σημασία της συνεργασίας των δύο Ομίλων που έχει στόχο την πληρέστερη κάλυψη υγείας των πελατών της Interamerican από την μεγαλύτερη γυναικολογική κλινική στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ κ. Γ. Σταματίου, αναφέρθηκε στην ήδη πολύ καλή συνεργασία των δύο Ομίλων, στη Θεσσαλία όπου η Γενική Κλινική ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι ο μοναδικός συμβεβλημένος πάροχος υγείας στην περιφέρεια, καλύπτοντας με πληρότητα και ασφάλεια όλα τα περιστατικά της περιοχής.



Το ΙΑΣΩ είναι σημείο αναφοράς στον τομέα της μαιευτικής και της γυναικολογίας, ενώ είναι το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο σύγχρονα μαιευτήρια της Ευρώπης.

Στην κλινική ΙΑΣΩ καλύπτονται όλα τα περιστατικά της μαιευτικής και γυναικολογίας, καθώς και ένα εκτεταμένο φάσμα διαγνωστικών και θεραπευτικών υπηρεσιών. Διαθέτει μία από τις καλύτερες μονάδες Εντατικής νοσηλείας νεογνών στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, καθώς και μία από τις μεγαλύτερες μονάδες καρδιοτοκογραφίας στην Ευρώπη.


    Στην κορυφή