ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ


Ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, το ISAPS Official Course, που πραγματοποιείται 1-3 Νοεμβρίου 2012 στην Αθήνα, διοργανώνεται από τη Διεθνή Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, ISAPS, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.

Το ISAPS Official Course αποτελεί θεσμό για τη διεθνή κοινότητα των πλαστικών χειρουργών και μετά από 14 χρόνια διεξάγεται και πάλι στην Αθήνα, στο Electra Palace Hotel.

Έγκριτοι Έλληνες Πλαστικοί Χειρουργοί, μέλη της Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ., μαζί με διεθνούς εμβέλειας φήμης πλαστικούς χειρουργούς θα παρουσιάσουν τις νέες εξελίξεις στον τομέα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής ενισχύοντας, με την πολυετή εμπειρία τους, την εκπαίδευση και διευρύνοντας την επιστημονική γνώση στην πλαστική χειρουργική.

Βασικοί άξονες, οι οποίοι θα αναλυθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, είναι: αναζωογόνηση του προσώπου (βλεφαροπλαστική, ρυτιδοπλαστική κ.α.), ρινοπλαστική, επεμβάσεις στο στήθος και το σώμα (αύξηση, μείωση, ανόρθωση μαστών, κοιλιοπλαστική κ.α.), μη χειρουργικές αισθητικές μέθοδοι (fillers, lasers κ.α.).

Η υλοποίηση του ISAPS Official Course στην Αθήνα σηματοδοτεί και αναδεικνύει τα επιτεύγματα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν διαλέξεις από 25 καταξιωμένους ομιλητές-πλαστικούς χειρουργούς, αλλά και να έρθουν σε επαφή με τη διεθνή κοινότητα των πλαστικών χειρουργών.

    Στην κορυφή