ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Kατά του Καπνίσματος, την Τρίτη 31 Μαΐου, το ΙΑΣΩ General προσφέρει 50% έκπτωση στα Προγράμματα Διακοπής Καπνίσματος. Σημειώνεται ότι η προσφορά ισχύει μόνο για εφάπαξ πληρωμή και αφορά όσους ενδιαφερόμενους επικοινωνήσουν για ραντεβού από την Τρίτη 31 Μαΐου έως και την Τρίτη 07 Ιουνίου.

Το άρτια εξοπλισμένο Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος του ΙΑΣΩ General στελεχώνεται από έμπειρους Ιατρούς-Πνευμονολόγους, εξειδικευμένους στη διακοπή του καπνίσματος. Ανάλογα με το βαθμό εξάρτησής σας από τη νικοτίνη, το ιατρικό ιστορικό σας και τον έλεγχο του αναπνευστικού σας συστήματος, οι Ιατροί μας τόσο μέσω συμβουλευτικής καθοδήγησης όσο και μέσω φαρμακευτικής αγωγής (όταν κρίνεται αναγκαία), θα συνδράμουν στη διακοπή της βλαβερής αυτής συνήθειας.

Παρέχονται δύο Προγράμματα Διακοπής Καπνίσματος εξατομικευμένης προσέγγισης & διαφορετικής χρονικής διάρκειας, ανάλογα με το βαθμό εξάρτησής σας από την νικοτίνη. Τα Προγράμματα περιλαμβάνουν δύο σπιρομετρήσεις (στην πρώτη & τελευταία επίσκεψη), πνευμονολογική εξέταση, συμβουλευτική υποστήριξη, οδηγίες αντιμετώπισης των στερητικών συμπτωμάτων και σε περίπτωση χορήγησης φαρμάκων, έλεγχο της λήψης τους. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για τηλεφωνική ενημέρωση και υποστήριξη.

Το Mικρό Πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 επισκέψεις σε διάρκεια 4 μηνών και τo συνολικό κόστος του διαμορφώνεται με την έκπτωση στα 125€. Το Μεγάλο Πρόγραμμα περιλαμβάνει 7 επισκέψεις σε διάρκεια 6 μηνών και τo συνολικό κόστος του διαμορφώνεται με την έκπτωση στα 195€.

Το Ιατρείο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00. Για οποιαδήποτε πληροφορία και για ραντεβού, μπορείτε να καλείτε στον αριθμό 210 650 2015 από τις 08.30πμ έως τις 15.30μμ.


    Στην κορυφή