ΠΑΤΟΥΛΗΣ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ


Σε άμεση κάλυψη των θέσεων σε ελεγκτές ιατρούς μετά τη λήξη των συμβάσεων των ήδη υπηρετούντων, χωρίς να δημιουργηθεί κενό στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Δημοσίου στο πρότυπο ελεγκτήριο του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (Ο.Π.Α.Δ) στο Μαρούσι, καλεί την ηγεσία του Οργανισμού ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Αφορμή στάθηκε η ενημέρωση από μέρος του Ο.Π.Α.Δ για προσωρινή αναστολή, από την ερχόμενη εβδομάδα, της λειτουργίας των περιφερειακών του ελεγκτηρίων λόγω έλλειψης σε ελεγκτές ιατρούς.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στην έκκλησή του προς τον Ο.Π.Α.Δ, «θεωρεί απαραίτητη τη συνέχιση αδιαλείπτως της λειτουργίας του ελεγκτηρίου στο Μαρούσι μέχρις ότου ολοκληρωθεί η προκήρυξη για πρόσληψη νέου ιατρικού προσωπικού», χωρίς να διαταραχθεί στο ελάχιστο η θεώρηση συνταγών φαρμάκων και εξετάσεων από εκατοντάδες ασφαλισμένους του Ο.Π.Α.Δ, Τ.Υ.Δ.Κ.Υ και Τ.Σ.Α.Υ από το Μαρούσι και τις γύρω περιοχές.

«Οποιαδήποτε ολιγωρία στη διευθέτηση του συγκεκριμένου ζητήματος θα θεωρηθεί για το Δήμο Αμαρουσίου «γκρέμισμα» της προσπάθειας που πριν από ενάμισι χρόνο ολοκληρώσαμε εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, με τις επιδοκιμασίες της ηγεσίας του Ο.Π.Α.Δ» επισημαίνει ο κ. Πατούλης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα αντιδράσει δυναμικά σε περίπτωση που δεν διευθετηθεί χωρίς χρονοτριβή το ζήτημα.


    Στην κορυφή