ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ


Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ) διοργανώνει από τις 12 έως τις 16 Οκτωβρίου 2011 το ετήσιο Πανελλήνιο Ορθοπαιδικό Συνέδριο, μία συνάντηση κορυφής της ορθοπαιδικής και επιστημονικής κοινότητας.

Προσκεκλημένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές θα αναλύσουν θέματα της επιστήμης της ορθοπαιδικής και τραυματολογίας και θα σχολιάσουν σχετικές απόψεις από όλο το επιστημονικό φάσμα του κλάδου. Παράλληλα θα παρουσιαστούν νέες τεχνικές ενώ θα υπάρξει και δυνατότητα πρακτικής άσκησης, ώστε να εμπεδωθεί η νέα γνώση.

Τα έσοδα του συνεδρίου θα διατεθούν:

- στην απονομή υποτροφιών σε νέους επιστήμονες που θα μεταβούν σε χώρες του εξωτερικού για μετεκπαίδευση και
- στην οικονομική υποστήριξη ερευνητικών πρωτοκόλλων, εκ των οποίων θα προκύψουν επιστημονικά άρθρα που στη συνέχεια θα δημοσιευθούν σε διεθνή έγκυρα περιοδικά, προβάλλοντας έτσι την Ελλάδα στο διεθνή επιστημονικό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΕΧΟΤ αναπτύσσει πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο καλύπτεται από τα λοιπά έσοδα του συνεδρίου και συνίσταται σε διενέργεια μαθημάτων, καθώς και πρακτικών ασκήσεων, με εξοπλισμό που παρέχει δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης των εκδηλώσεων μέσω του διαδικτύου, σε κάθε γωνιά της χώρας.

Αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στο www.eexot2011.gr





    Στην κορυφή