ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 8η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


Με 220 φιάλες αίμα ενισχύεται η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου, μετά την επιτυχημένη 8η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Αλληλεγγύης και Πρόληψης από τις 17 έως τις 19 Μαϊου.

Περισσότεροι από 250 εθελοντές αιμοδότες προσήλθαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, μεταξύ των οποίων και πολλοί εργαζόμενου του Δήμου για να συνεισφέρουν σε αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.

Τις ευχαριστίες του εκ βάθους καρδιάς προς τους εθελοντές αιμοδότες εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
« Η εθελοντική προσφορά σας στον συνάνθρωπό μας, αφιερώνοντας μέρος από το χρόνο σας παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα για μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Χάρη σε σας πολλοί συμπολίτες μας κάθε χρόνο κερδίζουν τη μάχη με τη ζωή. Με την ενέργειά σας αυτή κρατάτε άσβεστη την ελπίδα όσων έχουν ανάγκη από αίμα. Εύχομαι η πράξη σας αυτή να βρει πολλούς μιμητές και να ενθαρρύνει και άλλους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας».
Η αιμοληψία στους εθελοντές αιμοδότες πραγματοποιήθηκε μετά από ιατρική εξέταση των ειδικών συνεργατών του συνεργείου Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Την οργανωτική ευθύνη και επίβλεψη για την επιτυχία της 8ης εθελοντικής αιμοδοσίας είχε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης κ. Ιωάννης Πουλόπουλος και ο υπεύθυνος για θέματα αιμοδοσίας και Δημοτικής Τράπεζας Αίματος κ. Κώστας Νταλούκας.



    Στην κορυφή