ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ:Η "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ" ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


"Στα βήματα του προκατόχου του Δημήτρη Αβραμόπουλου προφανώς στο κλίμα της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος, εντελώς αιφνιδιαστικά λίγο πριν την αποχώρηση του (;)βιάσθηκε να ολοκληρώσει το έργο του στον χώρο της Υγείας, «απελευθερώνοντας» τα επαγγέλματα υγείας" αναφέρει σε ανακοινωσή του ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής Αθ. Υφαντής προσθέτοντας πως :

"Σε μια υπερεπείγουσα εγκύκλιο που αφορά από εργαστήρια αισθητικής , διαιτολογικές μονάδες μέχρι… ιατρεία και οδοντιατρεία, ο υπουργός Υγείας θεωρεί ότι αναβαθμίζει την υγεία του λαού δίνοντας την ευκαιρία στα επιχειρηματικά συμφέροντα να υπαλληλοποιήσουν τους επιστήμονες και να λειτουργήσουν τις μονάδες υγείας ως κοινές επιχειρήσεις.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η Υπουργική απόφαση είναι ανεφάρμοστη και απαράδεκτη. Σε συνεργασία με την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και τους άλλους υγειονομικούς συλλόγους θα ασκήσουμε κάθε ένδικο και συνδικαλιστικό μέσο προκειμένου να ακυρώσουμε στην πράξη την απόφαση αυτή".



    Στην κορυφή