ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 7Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


Με τη μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών, ολοκληρώθηκε η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου, που πραγματοποίησε στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2010 η Κοινωφελής Επιχείρηση Πρόληψης και Αλληλεγγύης του Δήμου.

Διακόσια σαράντα επτά άτομα, ανάμεσά τους και εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου, προσήλθαν στο Δημαρχείο για να συνεισφέρουν στην προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών της δημοτικής Τράπεζας Αίματος. Όλοι οι εθελοντές αιμοδότες υποβλήθηκαν σε εξέταση από το ιατρικό προσωπικό του συνεργείου του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» που διεξήγαγε την αιμοληψία. Διακόσιοι είκοσι από αυτούς κρίθηκαν ότι μπορούσαν να δώσουν αίμα. Οι φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν θα ενισχύσουν την τράπεζα αίματος του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, που παραβρέθηκε στη διαδικασία, ευχαρίστησε όσους προσήλθαν για να δώσουν αίμα, επισημαίνοντας τη σημασία της προσφοράς αίματος για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. «Δέκα λεπτά από τον χρόνο μας αρκούν για να χαρίσουν τη ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας. Με ικανοποίηση βλέπω ότι πολλοί συμπολίτες μας επιδεικνύουν την ανάλογη ευαισθησία, όπως αποδεικνύεται από την παρουσία τους και σε αυτή την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου. Σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες απευθύνω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» όπως και στο προσωπικό του νοσοκομείου Φλέμινγκ και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης & Αλληλεγγύης για την επιτυχία της διαδικασίας».

Την οργανωτική ευθύνη και επίβλεψη για τη άρτια διεξαγωγή της 7ης εθελοντικής αιμοδοσίας είχε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης & Αλληλεγγύης, Ιωάννης Πουλόπουλος.


αιμοδοσιαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στο πλευρό των εθελοντών αιμοδοτών. Μαζί του και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης & Αλληλεγγύης, Ιωάννης Πουλόπουλος.


    Στην κορυφή