Lifting έσω επιφάνειας μηρών


Με αυτήν την επέμβαση αντιμετωπίζουμε τη χαλάρωση στην έσω επιφάνεια των μηρών που οφείλεται στην ηλικία αλλά και στην απώλεια βάρους.

Το τελικό αποτέλεσμα του λίφτινγκ της έσω επιφάνειας μηρών μας δίνει ένα τεντωμένο δέρμα χωρίς συγκέντρωση λίπους και χωρίς τη δύσμορφη χαλάρωση που υπήρχε

Αφού γίνει η επίσκεψη στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού και διαπιστωθεί το πρόβλημα, εφόσον δεν υπάρχουν προβλήματα υγείας συνιστώνται οι απαραίτητες εξετάσεις πριν από το χειρουργείο.

Η επέμβαση γίνεται σε οργανωμένη κλινική με γενική νάρκωση.
Υπάρχουν τομές κατά μήκος της μηροβουβωνικής πτυχής και στους δύο μηρούς στην έσω επιφάνεια.
Μέσα από αυτές τις τομές ανασηκώνεται το χαλαρό δέρμα και εάν χρειαστεί μπορεί να προηγηθεί λιποαναρρόφηση στην προβληματική περιοχή, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μας δώσει ένα τεντωμένο δέρμα χωρίς συγκέντρωση λίπους και χωρίς τη δύσμορφη χαλάρωση που υπήρχε. Οι τομές αυτές δεν φαίνονται γιατί τοποθετούνται μέσα στην μηροβουβωνική πτυχή και κρύβονται από το εσώρουχο.

Μετά το χειρουργείο τοποθετείται πιεστικός κορσές τον οποίο θα φορά για περίπου ένα μήνα. Δίνονται οδηγίες για τον τρόπο βαδίσματος και τι ακριβώς να προσέχει, ώστε να μην επιβαρύνεται η χειρουργημένη περιοχή τουλάχιστον για την πρώτη εβδομάδα. Χρειάζεται προσεκτική τοπική περιποίηση σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.

Καλό είναι αυτή η επέμβαση να αποφεύγεται τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Τιμές κατά προσέγγιση μαζί με το κόστος κλινικής και αναισθησιολόγου : 4.000 -5.000 ευρώ.

To lifting έσω επιφάνειας μηρών σε αριθμούς:
• 1 είναι ο μήνας που ο ασθενής θα φοράει κορσέ
• 1 είναι η εβδομάδα που πρέπει να προσέχει πώς περπατάει ο ασθενής
• 4.000 – 5.000 ευρώ είναι η τιμή της επέμβασης κατά προσέγγιση


ΘΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

    Στην κορυφή