Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Η Ελλάδα και η Αθήνα είναι ο επόμενος σταθμός της σειράς παγκόσμιων συνεδρίων Ογκολογίας, Excellence in Oncology.

Το 1ο Excellence in Oncology θα διοργανωθεί 18 – 20 Νοεμβρίου στην Αθήνα και είναι ένα ακόμη από τα συνέδρια που φιλοξενεί ο θεσμός των παγκόσμιων συνεδρίων “Excellence”, για το μέλλον της Ιατρικής.

Τα προγράμματα των συνεδρίων “Excellence”σχεδιάζονται από εξέχοντες επιστήμονες, που βρίσκονται στην κορυφή της διεθνούς Ιατρικής Κοινότητας, με σκοπό τη συλλογική ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις και ανακαλύψεις. Έτσι, ο θεσμός γίνεται μια ασφαλής πλατφόρμα μεταφοράς των τελευταίων ερευνητικών δεδομένων από το πάγκο του εργαστηρίου στην κλίνη του αρρώστου.

Τα παγκόσμια συνέδρια που διοργανώνονται στο πλαίσιο του θεσμού χαρακτηρίζονται από Excellence στο περιεχόμενο, Excellence σε επιλογή ομιλητών, Excellence στον τρόπο πραγματοποίησης των στόχων τους.
Απευθύνονται σε περιορισμένο αριθμό συνέδρων και παρέχουν πάντα τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησής σε συνέδρους από αναπτυσσόμενες χώρες, αλλά και σε επιλεγμένους φοιτητές Ιατρικών Σχολών.

Το πρώτο βήμα in Excellence έγινε το 2009, στη Φλωρεντία. Κλινικοί παιδίατροι και ερευνητές γνωστοί για τα επιτεύγματά τους συναντήθηκαν στο Excellence in Paediatricsανταλλάσσοντας τις απόψεις τους και μεταφέροντας την τελευταία λέξη της κλινικής έρευνας και της θεραπευτικής προσέγγισης για μια σειρά από κρίσιμες παιδιατρικές ασθένειες.

Το επόμενο βήμα στοχεύει στον καρκίνο:
Το 1ο παγκόσμιο συνέδριο Excellence in Oncologyδιαφοροποιείται αισθητά από τα μέχρι σήμερα παγκόσμια συνέδρια Ογκολογίας, που είναι επικεντρωμένα σε συγκεκριμένες μορφές καρκίνου ή προσελκύουν πολύ πρώιμες πληροφορίες για τη βασική έρευνα της νόσου.

Το Excellence in Oncology σχεδιάστηκε βάσει των απαιτήσεων, σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση για τον Έλεγχο του Καρκίνου (UICC) και το επιστημονικό περιοδικό International Journal of Cancer. Καινοτομεί εστιάζοντας στην παροχή των τελευταίων γνώσεων και απαντήσεων σε υπαρκτά κλινικά ερωτήματα.


    Στην κορυφή