ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΦΕΤ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


Φωτιά εκδηλώθηκε στα γραφεία του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στη Μυτιλήνη το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου. Η φωτιά έγινε αντιληπτή από πολίτες που περνούσαν από το σημείο οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία απέτρεψε την εξέλιξη της πυρκαγιάς και την εξάπλωσή της στην υπόλοιπη πολυκατοικία. Στα γραφεία του ΕΦΕΤ δεν έγιναν εκτεταμένες ζημιές και δεν υπήρξαν φθορές στα αρχεία.

Οι πρώτες ενδείξεις από την εξέταση των πυροσβεστών στο χώρο αναφέρουν ότι πρόκειται για εμπρησμό. Την έρευνα έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Μυτιλήνης.

Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Γιάννης Μίχας, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον προϊστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, δήλωσε ότι:
«Η απάντηση του ΕΦΕΤ σε όποιον επιχειρεί να παρεμποδίσει το έργο του που σχετίζεται άμεσα με την προστασία των καταναλωτών, δίνεται με τη διενέργεια ελέγχων σε όλα τα σημεία εμπορίας και διακίνησης τροφίμων και αγαθών. Ταυτόχρονα, θα σταθούμε αρωγοί στους προοδευτικούς και έντιμους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων.»


    Στην κορυφή