ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΤΥΝΑΝ: ΑΚΑΡΠΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ


"Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και κατόπιν επαναλαμβανόμενων συναντήσεων των εκπροσώπων του Σωματείου μας με τον Πρόεδρο και άλλους φορείς του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, οι διάλογοι απέβησαν άκαρποι. Οι 1200 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου επισημαίνουμε την άσχημη τροπή, που αρχίζει να παίρνει η κατάσταση μετά τα ψέματα και την κοροϊδία από την μεριά της Διοίκησης και την ανεπάρκεια και αδιαφορία των Υπουργείων Υγείας και Εργασίας, απέναντί μας." Τα παραπάνω αναφέρουν σε σημερινή τους ανακοίνωση οι εργαζόμενοι στο Ντυνάν και συνεχίζουν:

"Θυμίζουμε ότι το Ερρίκος Ντυνάν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές και σήμερα απαξιώνεται εξαιτίας μιας διοίκησης που έκανε τα λεφτά του Νοσοκομείου αποτυχημένα σχέδια, δώρα στις συμβούλους και .......τσάντες Louis Vuitton και κοσμήματα Cartier, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις στο αμφιθέατρο του Καθηγητή κου Λιαρόπουλου.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε, γιατί ΟΛΟΙ τους αφήνουν να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση στο Νοσοκομείο. Μήπως είναι ηθελημένη; Μήπως κάποιοι νοιάζονται μόνο για το κτίριο και όχι για τους εργαζόμενους; Ε όχι!
Φωνάζουμε σε όλους τους αρμόδιους και ιθύνοντες να το ακούσουν. Οι εργαζόμενοι είναι εδώ και θα κρατήσουν το Νοσοκομείο ανοιχτό ενάντια στα ιδιωτικά συμφέροντα και τις προσωπικές προβολές.
Ζητήσαμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας. Μας απάντησαν:
"Κάντε υπομονή μέχρι τον Μάρτιο"!!!
Ζητήσαμε να φύγουν ΤΩΡΑ τα στελέχη της Διοίκησης που μας οδήγησαν στην καταστροφή. Μας απάντησαν:
"Χρειαζόμαστε 2 μήνες (!!) για να παραδώσουμε στους επόμενους και κανείς δεν είναι ικανός(;) να τους αντικαταστήσει νωρίτερα από αυτό το χρονικό διάστημα".
Ζητήσαμε σχέδιο για τη βιωσιμότητα του Νοσοκομείου.
Μας απάντησαν: " Η λύση για το Νοσοκομείο είναι το 'παρκάρισμά του' στον ΕΟΠΥΥ", ενώ παράλληλα έβαλαν στο τραπέζι μειώσεις των μισθών μας και περικοπές των θέσεων εργασίας. Το ποτάμι της οργής ξεχείλισε. Δεν θα γυρίσουμε πίσω στις δουλειές μας ταπεινωμένοι και απλήρωτοι. Κύριε Μαρτίνη, δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε πολλούς ανθρώπους για πολύ καιρό.
Σκοπεύουμε να γίνουμε ο χειρότερός σας εφιάλτης μέχρι να μας ξοφλήσετε και το τελευταίο ευρώ που μας οφείλετε. Κύριε Λοβέρδο, από εδώ και στο εξής η ευθύνη για την τύχη του Ερρίκος Ντυνάν βρίσκεται στα χέρια σας. Θα βάλετε λουκέτο σε ένα νοσοκομείο κόσμημα για όλη τη χώρα, τη στιγμή που μπορεί να γίνει βιώσιμο; Θα πετάξετε στο δρόμο 1200 εργαζόμενους, εν μέσω της χειρότερης οικονομικής κρίσης που γνώρισε η χώρα; Συνεχίζουμε ανυποχώρητοι το δίκαιο αγώνα μας για ένα Ερρίκος Ντυνάν που θα παραμείνει Κοινωφελές Ίδρυμα στη Υπηρεσία του Ελληνικού Λαού
" καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.
    Στην κορυφή