ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ


"Χθες ετοιμάστηκε η Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την οποία αποσύρουμε όλα μας τα ασθενοφόρα από τους αθλητικούς χώρους ποδοσφαίρου επαγγελματικών κατηγοριών", δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Α. Λoβέρδος και πρόσθεσε:

"Θα είναι όπως είναι και για τα υπόλοιπα αθλήματα και για όλες τις διοργανώσεις για τις οποίες το ΕΚΑΒ ενημερώνεται ότι θα γίνουν. Θα είναι σε ιδιαίτερη επιφυλακή τα αυτοκίνητα του ΕΚΑΒ, αλλά στο ΕΚΑΒ και δεν θα αγκαζάρονται στα γήπεδα. Σε αυτή την ιστορία που τρέχει, όπως τρέχει, εμείς δεν θέλουμε καμία συμμετοχή. Θα είμαστε εκεί όπως είμαστε για όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες, αν χρειαστεί και αν μας καλέσουν. Όπως τακτοποιούν οι επαγγελματικές ομάδες τα θέματά τους με τον τρόπο που όλοι ξέρετε, ας τακτοποιήσουν και το θέμα αυτό. Για όλα τα άλλα ισχύουν οι γενικές υποχρεώσεις του ΕΚΑΒ. Όπου μπορεί το ΕΚΑΒ παρίσταται, όπου δεν μπορεί έχει το νου του.

Ό,τι συμβαίνει μέχρι σήμερα, δεν αλλάζει τίποτα ως προς τα υπόλοιπα όλα. Ειδικά, όμως, με την απόφασή μου κανένα αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ δεν θα παρκάρει, δεν θα αγκαζάρεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Ας τα βρουν τα θέματα μόνοι τους."


    Στην κορυφή