ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑ ΣΤΟ ΥΥΚΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΠΕΡΓΙΑΣ ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών συμμετείχε στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ καθώς και στην πορεία από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προς το Σύνταγμα.

Σύσσωμοι επιστήμονες, επαγγελματίες και εργαζόμενοι έδωσαν σήμερα το παρόν της αλληλεγγύης απέναντι σε ένα κράτος που καταρρέει.

Το μήνυμα που απέστειλε από την καρδιά του πλήθους ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης ήταν ότι θα πρέπει ως ιατρικός φορέας να ετοιμάζουμε σειρά ζητημάτων και θεμάτων που απαιτούν άμεση επίλυση και γι αυτό το λόγο, κρίσιμη και σημαντική είναι η συμμετοχή δια της φυσικής παρουσίας του κάθε γιατρού μέλους μας στο κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου. "Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε τις κόκκινες γραμμές της επιβίωσής μας. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια του εφησυχασμού. Δεν επιτρέπεται να αφήσουμε άλλο την Υγεία στην τύχη της. Οφείλουμε να αγωνιστούμε όλοι για όλους μας. Γιατί ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε την αξιοπρέπεια και την επιβίωση ως λειτουργοί υγείας. Μόνο με παρρησία και παρουσία κατακτώνται τέτοιοι αγώνες και δίνονται αποτελεσματικές λύσεις", δήλωσε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Γιώργος Πατούλης.


    Στην κορυφή