ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!


Με σκορ 3-2 επικράτησε οι ομάδα των επώνυμων φίλων–πρεσβευτών της εκστρατείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά του καπνίσματος «Αν το σταματήσεις δε σε σταματάει τίποτα!» (“Ex Smokers are Unstoppable”) έναντι της ομάδας φοιτητών του DEREE – The American College of Greece στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου. στο γήπεδο του στο γήπεδο του Κολλεγίου.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Κώστας Φραντζέσκος, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο Σπύρος Μαραγκός, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Στέφανος Αβραμίδης, ο Γιώργος Λιανός, Γιάννης Θειακός, ο Μανώλης Σφακάκης, ο Σωτήρης Κωσταβάρας και ο Πάνος Βλάχος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έπαιξαν μπάλα με την καρδιά τους, προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε μικρούς και μεγάλους θεατές.

Η ομάδα φοιτητών του Κολλεγίου και η ομάδα των επώνυμων φίλων–πρεσβευτών, αναμετρήθηκαν στο γήπεδο, σε μια προσπάθεια να λειτουργήσουν ως πρεσβευτές της εκστρατείας κατά του καπνίσματος, να προωθήσουν, κυρίως σε καπνιστές, τα θετικά μηνύματα της ζωής χωρίς τσιγάρο και να βοηθήσουν τους Έλληνες καπνιστές να κερδίσουν οριστικά στον αγώνα κατά του καπνίσματος!

Η πρωτοβουλία «Διέκοψε το κάπνισμα και παίξε μπάλα με την καρδιά σου!» πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας.

Σημαντικός υποστηρικτής της προσπάθειας ήταν το DEREE – The American College of Greece, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν: SportDay, Nova, Sport Fm.
    Στην κορυφή