ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕΘ


"Πριν λίγες μέρες χάθηκε μια έγκυος γυναίκα εξαιτίας των ελλείψεων ιατρικού προσωπικού και υποδομών στα Νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας, ελλείψεις περίπου κοινές σε όλες τις περιοχές της χώρας. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η επίσημη πολιτεία δεν προέβη ούτε καν σε μια τυπική δήλωση συμπάθειας και συγνώμης απέναντι στον σύζυγο της εκλιπούσας και στα 3 ορφανά", επισημαίνει ο προεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος και προσθέτει: "Ο λαλίστατος κ. Λοβέρδος, αντί ν΄ αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το τραγικό γεγονός (δεύτερο μέσα σε λίγους μήνες στην ίδια περιοχή) αναζητά γιάφκες και δολιοφθορείς, ώστε να μεταθέσει τις ευθύνες σε τρίτους και ν΄ αποκρύψει την εγκληματική πολιτική την οποία ασκεί τροχοδρομώντας στις ράγες του Μνημονίου.

Ήδη τα κλειστά κρεβάτια ΜΕΘ αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό, οδηγώντας κάθε χρόνο σε βέβαιο θάνατο 2500 νέους στην πλειοψηφία ανθρώπους, οι οποίο θα μπορούσαν να σωθούν νοσηλευόμενοι σε κρεβάτι Εντατικής Θεραπείας.

Πρόκειται κυριολεκτικά για έγκλημα γενοκτονίας, το βάρος του οποίου προσπαθούν να αποσείσουν, περιβάλλοντάς το με μανδύα επιστημονικοφάνειας μέσω των προτάσεων Λιαρόπουλου.

Η κυβέρνηση επιβάλλεται να άρει άμεσα κάθε δέσμευση προσλήψεων στο χώρο της υγείας, να πάψει τη φαιά προπαγάνδα των εξωνημένων «σοφών» και να προχωρήσει στη στελέχωση των Νοσοκομείων με 2000 γιατρούς και πολλαπλάσιο αριθμό νοσηλευτών.

Εάν δεν το πράξει τότε οι κκ Παπανδρέου και Λοβέρδος θα είναι υπόλογοι μαζικών εγκλημάτων εναντίον του ελληνικού λαού".


    Στην κορυφή