ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗΣ


"Οι ειδικευόμενοι Ιατροί του Γ.Ν.Α. « ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» διεκδικούμε δεδουλευμένα που μας έχουν περικόψει από 40-60% για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο στα λεφτά των εφημερίων όλων των ιατρών και την καταβολή των εφημερίων για τους μήνες από Ιούνιο μέχρι και σήμερα, την στιγμή μάλιστα που σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας έχουν καταβληθεί όλες οι εφημερίες των ιατρών για το πρώτο εξάμηνο του έτους." επισημαίνουν οι γιατροί σε ανακοίνωσή τους και προσθέτουν:

"Το Υπουργείο και η διοίκηση μας χόρτασαν υποσχέσεις. Υποσχέσεις που έχουμε λάβει και στο παρελθόν τα γεγονότα όμως αποδεικνύουν το πόσο ανυπόστατες ήταν. Τέλος στον αγώνα θα σημάνει μόνο η καταβολή των δεδουλευμένων μας και σαφείς απαντήσεις για τα συνεχή λάθη που η διοίκηση του νοσοκομείου λέει πως έγιναν εδώ και δέκα μήνες στο υπολογισμό των εφημεριών μας.

Ζητάμε από Υπουργείο και διοίκηση να λάβουν θέση για τα περικομμένα κονδύλια που ανακοινώθηκαν για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και που φτάνουν για την «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» το ποσό τον 36.000 ευρώ από 76.000 ευρώ το πρώτο εξάμηνο του έτους. Έχουν μετατρέψει την αμοιβή της δουλειάς σε ΄΄χαρτζιλίκι΄΄ που από ΄΄λάθος΄΄ ξεχνούν να μας δώσουν. Δουλειάς που φτάνει τις 70 ώρες την εβδομάδα με Σαββατοκύριακα και αργίες.

Ο Σύλλογος Ειδικευομένων Ιατρών του Γ.Ν.Α. «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» θα ήθελε να ενημερώσει το κοινό πως παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης του νοσοκομείου πως πραγματοποιούνται ενέργειες για την εξεύρεση λύσης στο μείζων πρόβλημα που μας οδήγησε σε αυτές τις κινητοποιήσεις δεν υπαναχωρούμε.

Τα προβλήματα μας είναι πλέον διαβίωσης."


    Στην κορυφή