20ο ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ


Το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου 2010, διεξάγεται στην Βέροια, στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον», το «20ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Ωτορινολαρυγγολογίας», το οποίο διοργανώνεται από την Πανελλήνια Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας, Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου.

Το Σεμινάριο τελεί υπό την Αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας, του Δήμου Βέροιας και του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική επιστημονική συνάντηση, με διεθνή συμμετοχή, στην οποία αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 250 Ωτορινολαρυγγολόγοι- ιατροί από όλη την Ελλάδα, αλλά και συνάδελφοι άλλων ειδικοτήτων όπως Γενικοί ιατροί, Παιδίατροι, Παθολόγοι, Χειρουργοί, καθώς και νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας.

Το επετειακό αυτό Σεμινάριο θα είναι επικεντρωμένο στην Ογκολογία, στην Παιδο-ΩΡΛ και στα Επείγοντα Περιστατικά της ειδικότητας. Θα περιλαμβάνει στρογγυλές τράπεζες και διαλέξεις από διαπρεπείς Έλληνες και ξένους συναδέλφους. Κατά τη διάρκεια του θα ανακοινωθούν όλες οι νεότερες εξελίξεις γύρω από τα παραπάνω θέματα και θα ανταλλαγούν απόψεις μεταξύ των Ελλήνων και Ξένων επιστημόνων που θα παρευρεθούν.

Ειδικότερα έχουν προσκληθεί από το εξωτερικό και θα παρευρεθούν οι: Dr. Dan M. Fliss (Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας στο «Sourasky Medical Center», Tel Aviv, ISRAEL), Dr. Herman Lubsen (Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας στο Utrecht Medical Center, Utrecht,The Netherlands), Dr. Christos Georgalas ((Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας και Διευθυντής στο Amsterdam Endoscopic Skull Base Center, Academic Medical Center, Amsterdam, Netherlands)

Η έναρξη του Σεμιναρίου είναι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 24 Οκτωβρίου το μεσημέρι.




    Στην κορυφή