Ο ΙΣΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


Ήδη από τις 5 Αυγούστου 2012, ο ΙΣΑ είχε εκφράσει την αντίθεση του στο νέο σύστημα καταχώρισης των ραντεβού των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, η οποία γίνεται με τεράστια οικονομική επιβάρυνση των ασφαλισμένων : "Είχαμε επισημάνει την κοινωνική αλλά και νομική διάσταση του προβλήματος διότι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ υποχρεώνονται, εντελώς αδικαιολόγητα και κατά παράβαση της, κατ’ άρθρο 22 παρ. 5 του Συντάγματος, υποχρέωσης του κράτους να μεριμνά για την κοινωνική ασφάλιση των εργαζομένων, να καταβάλουν υψηλά χρηματικά ποσά για απλές τηλεφωνικές κλήσεις στις υπηρεσίες του Οργανισμού.

Ύστερα από τις δυναμικές παρεμβάσεις μας , λάβαμε γνώση σήμερα της εξώδικης διαμαρτυρίας, που κοινοποίησε ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Ελευθέριος Παπαγεωργόπουλος προς όλες τις εταιρίες παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας (5ψηφιοι αριθμοί κλήσεων) στην οποία διαμαρτύρεται για το περιεχόμενο των τηλεοπτικών διαφημίσεων των υπηρεσιών οι οποίες διακωμωδούν τόσο τον Οργανισμό όσο και τους ιατρούς μέλη μας οι οποίοι παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.



Ο ΙΣΑ χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ και την δυναμική παρέμβαση του ευθύς μόλις ανέλαβε καθήκοντα και πιστεύουμε ότι άμεσα οι χρεώσεις των τηλεφωνικών κλήσεων θα επανέλθουν στα παλαιότερα δεδομένα, όταν ίσχυε ο τριψήφιος αριθμός 184 δηλαδή μία αστική μονάδα / κλήση (0,03€)."




    Στην κορυφή