ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
24/06/2016

Σημαντική συμφωνία για την προώθηση του πρώτου αντιμικροβιακού θερμομέτρου στην παγκόσμια αγορά υγείας υπέγραψε στις 18 Μαΐου 2016 ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της KARABINIS MEDICAL, κ.Απόστολος Καραμπίνης, με την ηγέτιδα εταιρεία διαγνωστικών προιόντων υγείας Microlife στο περιθώριο του Distributor Meeting που διοργάνωσε η ίδια στη Μαγιόρκα.

Τον Ιανουάριο του 2015, ο Κος Απόστολος Καραμπίνης παρουσίασε σε επίσημη Συνέντευξη Τύπου, το πρώτο θερμόμετρο με αντιμικροβιακό χαλκό παγκοσμίως, το Alfacheck Antimicrobial ΑΤ400. Μέσω της πατενταρισμένης τεχνολογικής εφαρμογής του που έχει κατοχυρωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, το αντιμικροβιακό θερμότερο συμβάλλει στη δημιουργία συνθηκών ασφαλούς θερμομέτρησης όχι μόνο για την οικογένεια, αλλά και για τη συνολική «αλυσίδα της υγείας» (γιατρούς - νοσηλευτές - ασθενείς). Τη Συνέντευξη Τύπου είχε χαιρετήσει με ομιλία του ο τότε Υπουργός Υγείας, ο οποίος είχε τονίσει μεταξύ άλλων τη σημαντικότητα της καινοτομίας στον τομέα της Υγείας, ως απαραίτητο παράγοντα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, καθώς και για την αντιμετώπιση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.



Ο Κος Καραμπίνης τόνισε ότι με τη σημαντική συμφωνία που υπεγράφη για την προώθηση του αντιμικροβιακού θερμομέτρου στην παγκόσμια αγορά υγείας από τη Microlife , επισφραγίζετε η επιτυχία του εν λόγω επιχειρηματικού εγχειρήματος και ενισχύετε η ελληνική πρωτοβουλία και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υγείας μέσα από τη συνεχή επιστημονική έρευνα προς όφελος πάντα του ανθρώπου και των κοινωνιών. Πλέον, το αντιμικροβιακό θερμόμετρο θα είναι διαθέσιμο σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής με την επωνυμία της Microlife.



Ο κ.Απόστολος Καραμπίνης κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που είχε με τον Managing Director της MICROLIFE, Mr.Jerry Lin, για την υπογραφή της συμφωνίας, υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποτελέσει ορόσημο ταχύτατης ανάπτυξης και θα επιφέρει τεράστια οικονομικά οφέλη και στις δυο πλευρές.


    Στην κορυφή