ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΗΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ


Στις 1-3 Οκτωβρίου 2010 στην Αίγινα, ένα νησί σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.
Θεραπεία Ήχων με τη χρήση Μουσικών Διαπασών.
Βασική εκπαίδευση και ειδική συμβολή του ήχου στο τραύμα.

O ήχος των αρμονικών των μουσικών διαπασών εισέρχεται κατ’ευθείαν στο σώμα μέσα από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και διατηρεί την επικοινωνία μεταξύ όλων των κυττάρων. Δουλεύοντας με συγκεκριμένες οκτάβες ανοίγει η ανταπόκριση στο φάσμα του Ήχου και του Χρώματος. Μέσα από το σύστημα των ενεργειακών κέντρων αυτή η ανταπόκριση επιδρά στις ψυχικές δομές της ύπαρξης ,σε περιοχές και επίπεδα πληροφορίας που ο εσωτερικός Σκοπός της ύπαρξης συνηχεί με τον εξωτερικό Τρόπο ζωής.

Η σπουδαιότητα αυτής της προσέγγισης είναι πρώτα ο καθαρισμός της στατικότητας μέσω των ενδοδιαστασιακών δρόμων’ και η ενθάρρυνση της φυσικής δυνατότητας της ζωής να καθαρίζεται και να αναγεννάται μόνη της.

Η καθαρή αληθινή πληροφορία ‘αγκιστρώνει’ την ζωντανή στιγμή εκεί όπου το Άχρονο και ο Χρόνος συναντιώνται. Εκεί είναι όπου το Άπειρο συναντά το Πεπερασμένο.

Ο Πήτερ Γκόλντμαν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Όπως λέει: «Υπάρχει ένα λεπτό ενεργειακό αποτύπωμα πίσω από κάθε σχήμα. Επίσης, υπάρχει η πειθαρχία του «σκοπού» πίσω από αυτό. Είναι σαν να υφίσταται ένα «εργαστήρι της ψυχής» που διατηρεί το σκοπό αυτό σε σχέση με κάθε άτομο ξεχωριστά, αλλά και με τη ζωή ως σύνολο. Από εκεί, υπάρχει μια συνεχής ροή εκπαίδευσης στα γεγονότα που ξεδιπλώνονται.»

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για το σεμινάριο (Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής 15 Σεπτεμβρίου)

www.harmonize.gr www.agatsou.gr/antigoni




    Στην κορυφή