EΒΔΟΜΑΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΗΙV


Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Kαταπολέμησης του AIDS (1η Δεκεμβρίου), ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει Δωρεάν Αιματολογικό Έλεγχο για τον Ιό HIV (ΑΙDS) την εβδομάδα από 6 έως 11 Δεκεμβρίου 2010.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου και θα λάβει χώρα σε όλες τις μονάδες του Ομίλου (Βιοϊατρική Ευρωδιάγνωση & Βιοκλινικές) στην Αττική και την Θεσσαλονίκη.

Η εξέταση μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 8:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, γίνεται με μία ολιγόλεπτη και ανώδυνη αιμοληψία και δεν απαιτείται προετοιμασία ή ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο τηλέφωνο 210 99 75 555 ή στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου.

Το AIDS, η λεγόμενη «νόσος του αιώνα», αφορά πλέον τον ευρύτερο πληθυσμό, καθώς η ασθένεια δεν πλήττει μόνο ειδικές ή κοινωνικά περιθωριακές ομάδες. Αποτελεί για τη χώρα μας μία αυξανόμενη απειλή, καθώς παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων και των οροθετικών ασθενών τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα δε στον ετεροφυλόφιλο πληθυσμό. Ο αιματολογικός έλεγχος HIV είναι μέρος εθνικών προγραμμάτων Κοινωνικής Ιατρικής σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ αποτελεί πράξη ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας και τους άλλους.

Με την κοινωνική αυτή προσφορά, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε μία καίρια διαγνωστική εξέταση στο ευρύτερο ελληνικό κοινό, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την πίστη του στην αξία της Προληπτικής Ιατρικής.



    Στην κορυφή