ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ «ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»


Στο πλαίσιο της «Ημέρας Εθελοντικής Προσφοράς» που έχει καθιερώσει η GlaxoSmithKline και με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων από την έναρξη του προγράμματος «Νοσηλεία στο Σπίτι», η Φλόγα και η GlaxoSmithKline οργανώνουν, από κοινού, εκδήλωση στην οποία οι εργαζόμενοι-εθελοντές της GlaxoSmithKline θα φιλοξενήσουν τα παιδιά της Φλόγας και τις οικογένειές τους στο Αττικό Πάρκο.

Η μεγάλη αυτή γιορτή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19-9-2011 στις 4.30 το απόγευμα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Τα παιδιά της Φλόγας με τους γονείς τους, θα περάσουν ένα καταπληκτικό απόγευμα ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτούς (από τους ίδιους τους εργαζόμενους της GlaxoSmithKline) με ζωγραφικό παιχνίδι, ξενάγηση στους χώρους του πάρκου, δώρα και διάφορες εκπλήξεις.

Στην εκδήλωση θα γίνει σύντομη αναφορά στην πορεία και τα αποτελέσματα του προγράμματος για την τελευταία διετία από μέρους τόσο της Φλόγας όσο και της GlaxoSmithKline, ενώ θα ακουστούν και μαρτυρίες γονιών για το πώς το πρόγραμμα έχει βελτιώσει την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητά τους.


    Στην κορυφή