ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PRAKSIS


H Μ.Κ.Ο. PRAKSIS, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2010, συμμετέχει στο Φεστιβάλ της Ελληνικής Εναλλακτικής μουσικής, «ARK FESTIVAL».

Στο πλαίσιο της Καμπάνιας Ενημέρωσης «ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ», η Μ.Κ.Ο. PRAKSIS συνεχίζει με κάθε ευκαιρία που της δίνεται την Ενημέρωση – Πρόληψη – Προτροπή για εξέταση σχετικά με τον H.I.V.

«Με στόχο πάντα τις ενέργειες ευαισθητοποίησης του κοινού σε ζητήματα υγείας που μας αφορούν όλους, θα βρισκόμαστε με την ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ενημέρωσης και Πρόληψης για τον H.I.V., στην είσοδο του Φεστιβάλ.
Εθελοντές και στελέχη της PRAKSIS, θα ενημερώνουμε για τον H.I.V., καθώς και τη δυνατότητα όποιου επιθυμεί να κάνει το γρήγορο τεστ (όπου το αποτέλεσμα βγαίνει σε 15 λεπτά), δωρεάν και ανώνυμα.
Με κεντρικό μήνυμα:
ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ H.I.V. / ΜΑΘΕ! ΠΑΡΕ - ΦΟΡΑ – ΕΞΕΤΑΣΟΥ!» εξηγούν τα στελέχη της PRAKSIS.

Στο Γκάζι, λοιπόν, στο ARK FESTIVAL, η PRAKSIS θα είναι παρέα με το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ, εκεί και θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό και προφυλακτικά σε όλους όσους θα παρακολουθήσουν αυτή τη διήμερη μουσική γιορτή.

Η Κινητή Μονάδα λειτουργεί με αποκλειστική χρηματοδότηση της εταιρείας GILEAD.

Η Κινητή μονάδα έχει την αιγίδα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS (Ε.Ε.Μ.Α.Α.) και του Οργανισμού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων.

Την προσπάθειά τους στηρίζει και η εταιρεία DUREX, με τη χορηγία προφυλακτικών, τα οποία καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα διανέμονται δωρεάν.

Η Κινητή Μονάδα είναι εξοπλισμένη, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται συνεδρίες συμβουλευτικής πριν και μετά το διαγνωστικό τεστ, και συνεχίζει τα ταξίδια της σε διάφορα σημεία της Ελλάδας καθώς και έξω από τα gay bar στο Γκάζι (σε προγραμματισμένες ημερομηνίες για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε στα τηλέφωνα: 800 11 11 600 ή στο 210 520 5202).

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα στα πολυϊατρεία της PRAKSIS, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να κάνει όποιος ενδιαφέρεται το γρήγορο τεστ για τον H.I.V., δωρεάν και ανώνυμα.


    Στην κορυφή