7η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


Θέτοντας στο επίκεντρο την υγεία και την εθελοντική προσφορά, ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πρόληψης & Αλληλεγγύης του Δήμου, διοργανώνουν την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010 την 7η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), συνεχίζοντας την προσπάθεια για την ενίσχυση της δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής της 7ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Χάρη στους εθελοντές αιμοδότες πολλοί συνάνθρωποί μας κάθε χρόνο κερδίζουν τη μάχη με τη ζωή. Με την πράξη αυτή κρατούμε άσβεστη την ελπίδα όσων έχουν ανάγκη από αίμα και μαζί ενθαρρύνουμε τους διπλανούς μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ενισχύσει την Τράπεζα Αίματος του Δήμου συμμετέχοντας στις προηγούμενες αιμοδοσίες. Ευελπιστούμε να τους δούμε και αυτή τη φορά, όπως και πολλούς νέους αιμοδότες, πρόθυμους να διαθέσουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους για να χαρίσουν το πολυτιμότερο αγαθό, τη ζωή, στους συνανθρώπους μας».

Χάρη στη μεγάλη προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών, η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου σταθερά σε κάθε μία από τις τελευταίες εθελοντικές αιμοδοσίες ενισχύεται με περίπου 200–250 φιάλες με αίμα, οι οποίες και διατίθενται σε συνανθρώπους μας που χρειάζεται να κάνουν μετάγγιση αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Ώρες αιμοδοσίας: Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010: 14:00-20:00
Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 09:00-14:00

αιμοδοσία


    Στην κορυφή