20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ


Μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας έδωσαν πρώην χρήστες ναρκωτικών που παρακολουθούν το Πρόγραμμα Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στο Μουσείο Μπενάκη, στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων του Προγράμματος.

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου το μεσημέρι, τα μέλη της Πρωινής και της Βραδινής Θεραπευτικής Κοινότητας του Προγράμματος παρουσίασαν δύο παραστάσεις, το «20» χοροθέατρο και τον «Πλούτο 1929», αφιερωμένες σε όσους έχουν στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια.
Τις παραστάσεις παρακολούθησαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), άνθρωποι του χώρου των τεχνών, των γραμμάτων και της δημοσιογραφίας.


Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ βρίσκεται στην πλατεία Αμερικής , είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού : 210 8626761.
Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης : 210 8612604.


O Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης στην εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στην Ομόνοια
 O Δήμαρχος Αθηναίων κύριος Γιώργος Καμίνης  στην εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στην Ομόνοια

    Στην κορυφή